Header Ads

http://www.donatos.gr/

http://www.ottolina.gr/ http://www.newspallinis.gr/p/contact.html

Κάντζα Αυλαία σε δύο πράξεις....

      
Στο χθεσινό   Δημοτικό συμβούλιο  άνοιξε η αυλαία  και έγινε  η πρώτη παράσταση  του δράματος REDS  με  κύριο πρωταγωνιστή τον Δήμαρχο  και με απλούς θεατές-ακροατές τους  κατοίκους της περιοχής Κάντζας .
Ο κ. Δήμαρχος άριστος στον ρόλο του  νομοταγούς πρώτου πολίτη  και          <<διαβασμένος καλά>> αρκέστηκε στην νομικίστικη πλευρά του θέματος  έκανε αναδρομή στο όλο θέμα(χωρίς ουσία που ζητούσαν οι κάτοικοι) και διάβασε όλους τους νόμους ,τις δημοτικές αποφάσεις τα  πρακτικά δημοτικών συμβουλίων  επιστολές ,γνωμοδοτήσεις από το 2007 ως σήμερα.


Το  σκεπτικό του  οδηγούσε στο συμπέρασμα ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτα  αφού οι νόμοι κτλ  μας δεσμεύουν ,οπότε κέρδος μας είναι ,ο,τι πάρουμε από την REDS θα είναι καλό για τον Δήμο  σηματοδοτώντας  έτσι ότι  ο Δήμος  δεν θα επιδιώξει  οποιαδήποτε ανατροπή της  ισχύουσας νομοθεσίας  παραιτούμενος κάθε αγώνα.
 Είχε  μελετήσει το θέμα τόσο  σε βάθος που δεν άφηνε αναπάντητη καμία ερώτηση και θύμιζε τον δικηγόρο Ζούτσο και  όχι τον Δήμαρχο!!
 Ένας ακροατής  ενθουσιασμένος και θαυμάζοντάς τον  για  τις γνώσεις του  ξεφώνισε την φράση<< ούτε δικηγόρος της REDS να ήσουνα δεν θα τα έλεγες τόσο καλά>>. Το  κοινό ( το μόνο ουσιαστικά που δεν ήρθε να παρακολουθήσει το σόου) άρχισε να αποχωρεί  κουρασμένο από την πεπερασμένη ώρα και το συνεχές (νομικό ) ανούσιο πια παραλήρημα του Δικηγόρου  κ. Ζούτσου .
Τι και αν τοποθετήθηκαν  οι κ.κ Κωνσταντάς ,Τιλκιτζής ,Φικούρα υποδεικνύοντας  του τρόπους αντίδρασης  κατά της REDS , αυτός εκεί,  αναδρομή στο ιστορικό της υπόθεσης, εμμονή στην νομιμότητα και  τι θα κερδίσει ο Δήμος από την εταιρεία!!!!!!!!
Ο πολιτικός όμως κ. Ζούτσος  ξέχασε να αναφέρει  ότι η εταιρεία αυτή έχει παραβιάσει  τις υποσχέσεις της,  μας έχει κατασχέσει  5.000.000 ευρώ  και  ότι όσο συζητάμε μαζί της παραιτούμαστε σιγά –σιγά  από μελλοντικές μας διεκδικήσεις.

Η δεύτερη παράσταση του δράματος  θα δοθεί την Τρίτη στην ίδια αίθουσα με κύριους επί της ουσίας  τώρα πρωταγωνιστές  τους δημοτικούς συμβούλους , οι οποίοι οφείλουν  να αποφανθούν οριστικά  για το μέλλον της όλης  περιοχής που αφορά,  την μεταβολή του οικιστικού ιστού της πόλης, την κυκλοφοριακή  επιβάρυνση και περιβαλλοντική μόλυνση αυτής,  απορρίπτοντας κάθε επαφή με την REDS και επιστρέφοντας πίσω την προσφορά(ψίχουλα )  κλείνοντας  έτσι θετικά  την αυλαία  της παράστασης.

Διαφορετικά  ο ιστορικός του Δήμου θα τους καταγράψει ως <<νεκροθάφτες της περιοχής>> όπως  χαρακτηριστικά είπε κάτοικος στην πρώτη πράξη!!!!!!!
Θα είμαστε εκεί καταγράφοντας την τοποθέτηση ενός εκάστου δημοτικού συμβούλου για να γνωρίζουν οι επόμενες γενιές σε ποιον οφείλουν την  καλή ή κακή διαβίωσή τους...Το παρόν διαδικτυακό μέσο NEWS ΠΑΛΛΗΝΗΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...