Header Ads

http://www.donatos.gr/

http://www.ottolina.gr/ http://www.newspallinis.gr/p/contact.html

Η Ευαγγελία Τσομάκη προειδοποιεί και πάλι την Δημοτική Αρχή: " Ελλοχεύει μεγάλος κίνδυνος!!"


                 ΑΠΟ… ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΘΡΗΝΗΣΕΙ ΘΥΜΑΤΑΗ τοπική σύμβουλος της δημοτικής ενότητας Ανθούσας Ευαγγελία Τσομάκη, αναφέρει ότι: <<Με θλίψη και οργή παρατηρώ και βγαίνω αληθινή στις δηλώσεις που κάνω εδώ και χρόνια, για τον αδιάφορο τρόπο που αντιμετωπίζετε την Ανθούσα ή αλλιώς την «γειτονιά» που εσείς μας αποκαλέσατε δημόσια…
 Εκτυπωτικο Κέντρο Παλλήνης


Αυτή η «γειτονιά» απαρτίζετε από δημότες που έχουν ανάγκες, επιθυμίες, δικαιώματα που κανένας, πόσο μάλλον εσείς, ο «άρχοντας» του δήμου, ΔΕΝ θα τα απαξιώνετε!!!!

Έντονα παράπονα εκφράζουν κάτοικοι της Ανθούσας αλλά και της ευρύτερης περιοχής για τους φωτεινούς σηματοδότες που βρίσκονται στη συμβολή της Λ. Ανθούσης και Λ. Μαραθώνος.

Κορώνα γράμματα παίζουν τη σωματική τους ακεραιότητά καθημερινά, εξαιτίας
των φαναριών στη διασταύρωση της Λεωφ. Ανθούσας λόγω μη επαρκούς χρόνου της πράσινης ένδειξης του σηματοδότη. Έτσι, ελλοχεύει κίνδυνος για τους ίδιους να πέσουν θύματα τροχαίου.

Κύριε Δήμαρχε…. κύριε αντιδήμαρχε και κύριε πρόεδρε της Ανθούσας !!!

Κατά πως φαίνεται η αμέλεια και η αδιαφορία που δείχνετε για το σημαντικό θέμα ασφάλειας των δημοτών του Δήμου Παλλήνης, συνεχίζεται!!!

Ποια διοίκηση ασκείτε, όταν δεν λαμβάνετε υπόψιν σας καμία από τις δεκάδες γραπτές προτάσεις που σας καταθέτουμε; Όταν προσπαθούμε να σας ανοίξουμε τα μάτια για τόσα που συμβαίνουν για να τα προλάβετε;:::

Επαναλαμβάνω ξανά και ενώ έχω εισηγηθεί με πρόταση( όχι μόνο μία φορά) η οποία γράφτηκε στα πρακτικά των συνεδριάσεων, την χρονική παράταση του πράσινου χρώματος στο φανάρι από Λ. Μαραθώνος προς Ανθούσα.

Για  την χρονική παράταση του πράσινου χρώματος στο φανάρι από Λ. Μαραθώνος προς Ανθούσα. δημιουργούν μεγάλα προβλήματα στην κυκλοφορία, ενώ λίγο έλειψε πριν από κάποιες μέρες, να συμβεί σοβαρό ατύχημα. Από… θαύμα, πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχουμε θρηνήσει ανθρώπινες ζωές…

Έπειτα από έντονες διαμαρτυρίες των συμπολιτών μας, τονίζοντας ότι ο χρόνος για να περάσουν το φανάρι, είναι περίπου στα 7΄ , σας το ξανά αναφέρω και σας επισυνάπτω ΚΑΙ ΠΑΛΙ, νέες φωτογραφίες για να διαπιστώσετε το πρόβλημα αλλά κυρίως τον μεγάλο κίνδυνο ατυχήματος που κάποια στιγμή θα υποστούν οι συμπολίτες μας.


Αποτέλεσμα της μη υλοποίησης της εύλογης προτάσεώς μου, είναι να συνεχίζει να επικρατεί μεγάλη συσσώρευση οχημάτων στην Λ. Μαραθώνος.Έτσι, αφενός να μην εξυπηρετούνται οι οδηγοί και αφετέρου να ¨κλείνεται" η μεσαία λωρίδα διέλευσης οχημάτων και να" χώνονται" από δεξιά προς τα αριστερά και μπροστά(ώστε να προλάβουν να στρίψουν) με μεγάλο κίνδυνο ατυχήματος!!!

Την ταλαιπωρία των συνανθρώπων -συμπολιτών σας, γιατί ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ να την αγνοείτε???

Δεν φαίνεται τόσο εσείς σαν Δήμαρχος, ο αντιδήμαρχος ,αλλά όσο και ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Ανθούσας να έχετε πάρει σοβαρά τον κίνδυνο που παραμονεύει!!!


ΜΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟ!!!!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ..δεν θα αργήσει να γίνει το κακό!!!

Πρέπει και σύντομα, να κάνετε κάτι για την επίλυση αυτού του σοβαρού προβλήματος!!!

Το… μυστήριο θα λυθεί μόνο στην περίπτωση ,που κάποιος πολίτης επιχειρήσει να κινηθεί δικαστικά εναντίον των υπηρεσιών. Μόνο να ελπίσουμε ότι δεν θα έχει υποστεί κάποια βλάβη για να αναγκαστεί να το κάνει… Άμα αρχίζουν να πέφτουν βροχή οι μηνύσεις από τους πολίτες εξαιτίας της επικίνδυνης κατάστασης, θα βρεθεί ο αρμόδιος… ή μπα;

Κρίνεστε καθημερινά...."Συγχαρητήρια"!!...