Header Ads

http://www.donatos.gr/

http://www.ottolina.gr/ http://www.newspallinis.gr/p/contact.html

Ευαγγελία Τσομάκη: Προκλητικά αδιάφορη, παραμένει η δημοτική αρχή να δώσει λύση για τις ανάγκες και την εξυπηρέτηση των δημοτών!!!!!!

Σήμερα από της 11:30 π.μ το μποτιλιάρισμα από την διασταύρωση της οδού Έβρου στο Γέρακα ως την Λ. Ανθούσης

Η τοπική σύμβουλος της δημοτικής ενότητας Ανθούσας Ευαγγελία Τσομάκη, βγαίνει αληθινή στις δηλώσεις που κάνει εδώ και χρόνια …


κ.Δήμαρχε

Σας θυμίζω ξανά, σε εσάς και σε όλη την δημοτική αρχή , πως αυτή η «γειτονιά» (για εσάς), απαρτίζετε από δημότες που έχουν ανάγκες, επιθυμίες, δικαιώματα που κανένας, πόσο μάλλον εσείς, ο «άρχοντας» του δήμου, ΔΕΝ θα τα απαξιώνετε!!!!

Έπειτα από έντονες διαμαρτυρίες των συμπολιτών μας, τονίζοντας ότι ο χρόνος για να περάσουν το φανάρι, είναι περίπου στα 7΄ και τα έντονα παράπονα που εκφράζουν κάτοικοι της Ανθούσας αλλά και της ευρύτερης περιοχής για τους φωτεινούς σηματοδότες που βρίσκονται στη συμβολή της Λ. Ανθούσης και Λ. Μαραθώνος που καθυστερούν να πάνε στα σπίτια τους ή στις δουλειές τους. Κύριε Δήμαρχε…. κύριε αντιδήμαρχε και κύριε πρόεδρε της Ανθούσας !!!

Κατά πως φαίνεται η αμέλεια και η αδιαφορία που δείχνετε για το σημαντικό θέμα ασφάλειας των δημοτών του Δήμου Παλλήνης, συνεχίζεται για χρόνια τώρα……..!!!

Δεν ενδιαφερθήκατε!!! Δεν μεριμνήσατε!!! Δεν προβλέψατε!!!Δεν ασχοληθήκατε με το τόσο σοβαρό πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και που αντιμετωπίζει  η Ανθούσα ή αλλιώς η «γειτονιά» που εσείς μας αποκαλέσατε δημόσια…
Αλλά βέβαια, ενδιαφερθήκατε, μεριμνήσατε, ασχοληθήκατε να προβληθείτε και να κόψετε κορδέλες…. για άλλη μια φόρα!!!!!
Αν δεν έχετε να ασχοληθείτε με άλλες κορδέλες και φωτογραφίες, εστιάστε στα σοβαρά προβλήματα των δημοτών ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!!!!!
Αρκετά προβάλατε το ΕΓΩ σας, χαμηλώστε τώρα και φερθείτε αντάξιος των υποχρεώσεών σας….
 Θυμηθείτε «άρχοντα», τις  ψήφους που σας έδωσαν κάποιοι δημότες και αποδείξτε ,αν μπορείτε, ότι είστε υπεύθυνος και αντάξιος της θέσης που σας πρόσφεραν….…!!

Και έρχεται να σας θυμίσει με τι έπρεπε και οφείλατε να ενδιαφερθείτε, να μεριμνήσετε, να ασχοληθείτε, εδώ και τρία χρόνια περίπου και το συνδικάτο εργαζομένων του ΟΑΣΑ, που κατέθεσε προς όλους αρμόδιους φορείς αίτημα, για τις λεωφορειακές γραμμές 301,324 και Α5 να μεριμνήσουν, προκειμένου να αυξηθεί ο χρόνος ένδειξης πράσινου του φωτεινού σηματοδότη που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Μαραθώνος και στη Λεωφόρο Ανθούσας.
Και πολύ καλά κάνουν…. Εύλογο το αίτημά τους…. Κατανοούν τα προβλήματα, μεριμνούν και πράττουν.


Η ενέργεια αυτή έγινε, προκειμένου να μην καθυστερούν οι γραμμές 301, 324 και A5  ώστε να μην δημιουργηθεί  πρόβλημα στο επιβατικό κοινό, λόγω της αυξημένης κίνησης που  υπάρχει από επισκέπτες στα πολυκατάστημα Praktiker, Mark, K.T.E.O Παλλήνης,  Β2Β center και εμπορικό κέντρο "Emporium Plaza" , που επαναλαμβάνω ξανά και ξανά και ενώ έχω εισηγηθεί με πρόταση( όχι μόνο μία φορά) η οποία γράφτηκε στα πρακτικά των συνεδριάσεων, την χρονική παράταση του πράσινου χρώματος στο φανάρι από Λ. Μαραθώνος προς Ανθούσα!!!


Ζητούν μάλιστα άμεσα, για την υλοποίηση του ανωτέρω, προκειμένου να αποφευχθούν ενδεχόμενα πρόκλησης ατυχήματος ή δυστυχήματος!!!!!!!!!!!!!!!!

Γιατί μην ξεχνάμε, καθημερινά παίζουν κορώνα γράμματα  τη σωματική τους ακεραιότητά, εξαιτίας των φαναριών στη διασταύρωση της Λεωφ. Ανθούσας λόγω μη επαρκούς χρόνου της πράσινης ένδειξης του σηματοδότη. Έτσι, ελλοχεύει κίνδυνος για τους ίδιους να πέσουν θύματα τροχαίου.

Ποια διοίκηση ασκείτε, όταν δεν λαμβάνετε υπ όψιν σας καμία από τις δεκάδες γραπτές προτάσεις που σας καταθέτουμε;;;;;
 Όταν προσπαθούμε να σας ανοίξουμε τα μάτια για τόσα που συμβαίνουν για να τα προλάβετε;:::
Πότε θα διαπιστώσετε  το πρόβλημα???

Πότε θα δώσετε λύση??

Οπότε δύο τινά συμβαίνουν… ή είστε ανίκανοι σαν δημοτική αρχή να δώσετε λύση ή αδιαφορείτε για τις ανάγκες και την εξυπηρέτηση των δημοτών!!!!!!

Ως αποτέλεσμα της μη υλοποίησης της εύλογης προτάσεώς μου, είναι να συνεχίζει να επικρατεί μεγάλη συσσώρευση οχημάτων στην Λ. Μαραθώνος.

Έτσι, αφενός να μην εξυπηρετούνται οι οδηγοί και αφετέρου να ¨κλείνεται" η μεσαία λωρίδα διέλευσης οχημάτων και να" χώνονται" από δεξιά προς τα αριστερά και μπροστά(ώστε να προλάβουν να στρίψουν) με μεγάλο κίνδυνο ατυχήματος!!!

Την ταλαιπωρία των συνανθρώπων -συμπολιτών σας, γιατί ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ (προκλητικά) να την αγνοείτε???

Δεν φαίνεται τόσο εσείς σαν Δήμαρχος, ο αντιδήμαρχος ,ο εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος για την Ανθούσα(??) αλλά όσο και ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Ανθούσας ,να έχετε πάρει σοβαρά τον κίνδυνο που παραμονεύει!!!

ΜΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟ!!!!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ..δεν θα αργήσει να γίνει το κακό!!!

ΑΠΑΙΤΩ ΑΜΕΣΑ, να κάνετε κάτι για την επίλυση αυτού του σοβαρού προβλήματος!!!

 
Κρίνεστε καθημερινά...."Συγχαρητήρια Άρχοντα»!!