Header Ads

http://www.donatos.gr/

http://www.ottolina.gr/ http://www.newspallinis.gr/p/contact.html

Η κ. Ευαγγελία Τσομάκη: Καλεί τον Δήμαρχο, να δώσει λύση στη καθημερινότητα των πολιτών και να μην επικαλείται φθηνές δικαιολογίες, υποτιμώντας την νοημοσύνη και την ανεκτικότητα των δημοτών!!!


Σφοδρή κριτική για την εικόνα της πλήρους εγκατάλειψης που παρουσιάζουν οι δημόσιοι χώροι του Δήμου Παλλήνης, εξαπολύει και πάλι, η Σύμβουλος Δήμου Παλλήνης  κ. Ευαγγελία Τσομάκη, στον δήμαρχο Παλλήνης  κ. Αθανάσιο Ζούτσο από τον προσωπικό της λογαριασμό  στο F/B.


Η κ. Τσομάκη  Ευαγγελία καλεί την δημοτική Αρχή, για την οποία αναρωτιέται αν αδυνατεί ή αν τελικά αδιαφορεί, να δώσει λύση στη καθημερινότητα των πολιτών και να επαναφέρει την ζωή των δημοτών σε συνθήκες που αξίζουν.
Αναλυτικά, η Σύμβουλος  κ. Ευαγγελία Τσομάκη αναφέρει:
«Επιεικώς απαράδεκτη και απαξιωμένη,  χαρακτηρίζεται πλέον, η κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι δημοτικές ενότητες Παλλήνη, Γέρακας και Ανθούσα, του Δήμου Παλλήνης στα κέντρα και γύρω από αυτά!
Τα πάρκα, πλατείες, περιφερειακά της πόλης μας  και στις γειτονιές των δημοτικών ενοτήτων του Δήμου, Παλλήνη, Γέρακας και Ανθούσα, έχουν μετατραπεί σε επικίνδυνες εστίες πυρκαγιάς από τα πολλά κλαριά που έχουν συσσωρευτεί εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά  έχουν γίνει και καταφύγια φιδιών, ποντικιών κ.ά. επικίνδυνα για τους δημότες.
 Ένας μεγάλος Δήμος που, δυστυχώς, τον έχουν καταντήσει άχρωμο, παραμελημένο, με παιδικές χαρές να βρίσκονται  σε άσχημη κατάσταση, γκρεμισμένα παιχνίδια, κίνδυνος τραυματισμών κατά την πτώση των παιδιών, με παγκάκια βρώμικα , μισό σπασμένα, με ελλιπή φωτισμό στις γειτονιές  αλλά και δρόμοι χωρίς καθόλου φωτισμό!!
Με δέντρα και φύτευση χωρίς φροντίδα, ξηλωμένες πινακίδες  οδοσήμανσης ή «κρυμμένες» πίσω από δέντρα, κάδοι απορριμμάτων   που βρωμοκοπούν από τα ζουμιά και τα λιωμένα σκουπίδια, κάδοι που δεν έχουν πλυθεί και απολυμανθεί ποτέ!!!!!
Εστίες μόλυνσης του περιβάλλοντος αλλά και επικίνδυνο για την υγεία των κατοίκων!!!! Τουλάχιστον τους καλοκαιρινούς μήνες, θα έπρεπε να έχετε πιο πολύ φιλότιμο, κύριοι της δημοτικής αρχής, κύριοι της ….εξουσίας!!!....
Σίγουρα υπάρχει και η αδιαφορία κάποιων ασυνείδητων δημοτών, που βρωμίζουν τους χώρους, αγνοώντας ότι αυτή η βρώμα και η επικινδυνότητα θα επηρεάσει δυσμενώς και τους ίδιους.

Όμως, η δημοτική αρχή πρέπει να κινεί άμεσα και συνεχώς τους μηχανισμούς της για πρόληψη και επίλυση των απλών καθημερινών προβλημάτων, εκτελώντας  το καθήκον που έχει, απέναντι στον δημότη!!
Και όμως..  Εικόνες ντροπής δυστυχώς, ενός απολίτιστου Δήμου, με πλήρη αδυναμία σεβασμού των βασικών αξιών της περιβαλλοντικής προστασίας την υποβάθμιση της ποιότητας ζωής και τους κινδύνους δημόσιας υγείας που ενδεχομένως δημιουργούνται, στον δήμο  μας.  

 Η κατάσταση βρίσκεται εδώ και χρόνια, εκτός ελέγχου...
 Οι εικόνες αποτρόπαιες, απαράδεκτες και δυστυχώς δεν αλλάζει τίποτα σε αυτό το αποκαρδιωτικό σκηνικό, αφού οι υπεύθυνοι της δημοτικής αρχής, συνεχίζουν να αδιαφορούν και να επικαλούνται φθηνές δικαιολογίες, υποτιμώντας την νοημοσύνη και την ανεκτικότητα των δημοτών!!!
Καθημερινά, ακούω παράπονα των συνδημοτών μας και είναι πολλά….
Η Διοίκηση του Δήμου αδυνατεί ή αδιαφορεί;
Τι περιμένετε κ. Δήμαρχε εδώ και τόσα χρόνια ???
Πάντως σε κάθε περίπτωση δεν θα δεχτούμε για ακόμη μια φορά την δικαιολογία  έλλειψης του προσωπικού ή των χρημάτων…
Οφείλετε να δώσετε λύση στην καθημερινότητα των πολιτών και να επαναφέρετε την ζωή των συνδημοτών μας σε συνθήκες που αξίζουν, με ασφάλεια και αξιοπρέπεια!!
Βέβαια, οι δημότες  οφείλουν να πληρώνουν και τα δημοτικά τέλη και το Τ.Α.Π, στις υποχρεώσεις τους πρέπει να είναι σωστοί,( αν δεν είναι, τους το θυμίζετε άμεσα εσείς, στέλνοντάς τους τα γνωστά «ραβασάκια») τα δικαιώματά τους όμως(κατά πως φαίνεται) δεν τα λαμβάνεται υπόψη σας.

Βέβαια, τόσα χρόνια τους ξεχάσατε, αλλά θα τους θυμηθείτε όταν προεκλογικά θα περπατάτε σε αυτούς τους λακκουβιασμένους δρόμους, στις εγκαταλελειμμένες παιδικές χαρές, ανάμεσα στα σκουπίδια, στα χόρτα του ενός μέτρου που «στολίζουν» αυτούς τους δρόμους, στους κάδους τους βρώμικους και σπασμένους, ζητώντας από τους ταλαιπωρημένους δημότες την ψήφο τους, τη ψήφο εμπιστοσύνης…..

Θα περπατάτε  χαμογελώντας, δίνοντάς τους και πάλι το λόγο  της τιμής σας, ότι το 2019 θα είναι χρονιά ορόσημο για τον Δήμο,  με λίγα λόγια δηλαδή ,τις γνωστές πλέον για όλους μας, υποσχέσεις σας..…!
Για αυτό ηρεμήστε, χαμηλώστε τους τόνους της έπαρσή σας και ασχοληθείτε επιτέλους με τα απλά καθημερινά προβλήματα του Δήμου για μια καλύτερη και πιο ποιοτική ζωή των δημοτών!!!
Αλήθεια, μπορείτε????
ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ κ. Δήμαρχε, τόσα χρόνια με τα χρήματα που εισπράττατε (τόσα χρόνια από τους δημότες) τι κάνατε για αυτούς??
ΤΙ ΕΡΓΑ ΚΑΝΑΤΕ, ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ????  ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ!!!!
Μην κάνετε βαρύγδουπες δηλώσεις και λέτε λόγια εντυπωσιασμού, από έργα τι κάνατε??
ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΠΡΑΤΕΤΤΕ???
Κύριε δήμαρχε είναι ντροπή για τον ΔΗΜΟ να υπάρχουν τέτοιες εικόνες και τέτοια άθλια καθημερινότητα στην ζωή των δημοτών!!!
Συνθέτουν, ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ, ένα σκηνικό πλήρους εγκατάλειψης, εμφανούς αδιαφορίας και απαξιείτε για τους δημότες.
Ειλικρινά πόσο λυπάμαι….
Οι δημότες επιτέλους βλέπουν, αντιλαμβάνονται  και πλέον θα κρίνουν….
Γιατί αυτή η ώρα πλησιάζει για όλους, κύριε Δήμαρχε και κύριοι της δημοτικής αρχής!!