Header Ads

http://www.donatos.gr/

http://www.ottolina.gr/ http://www.newspallinis.gr/p/contact.html

Για άσκοπες σπατάλες κατηγορεί τη δημοτική αρχή του Δήμου Παλλήνης, η σύμβουλος του Δήμου Παλλήνης Ευαγγελία Τσομάκη Το έχουνε χάσει στο επιτελείο του Δήμαρχου του κ. Ζούτσου.  Καθαρή τρέλα  η οποία κοστίζει στο δήμο Παλλήνης, τον καιρό της κρίσης αρκετά χιλιάδες  ευρώ.

Για άσκοπες σπατάλες  κατηγορεί τη δημοτική αρχή του Δήμου Παλλήνης, η σύμβουλος του Δήμου Παλλήνης Ευαγγελία Τσομάκη, οποία κάνει λόγο για απευθείας αναθέσεις  που θα κοστίσουν στα ταμεία του δήμου 240.000 ευρώ!!
Ξοδεύουν χιλιάδες ευρώ για την προσωπική τους προβολή… με επικοινωνιακές φιέστες!!!

Το πελατειακό κράτος ζει και βασιλεύει στον Δήμο Παλλήνης!!!


Την ίδια ώρα που ο Δήμαρχος, προσπαθεί να πείσει τον λαό του Δήμου Παλλήνης, ότι η διακυβέρνηση του έβαλε ένα τέλος στη διαπλοκή, στη διαφθορά αλλά και στο πελατειακό κράτος!!Έρχεται η Δημοτική  Αρχή του κ. Ζούτσου και κάποιοι «ειδικοί» της  οικονομικής επιτροπής για να αποδείξουν το ακριβώς αντίθετο.

Ότι το πελατειακό κράτος ζει και βασιλεύει, τουλάχιστον στην όμορφη περιοχή του Δήμου. Είναι γνωστή η τακτική των δημοτικών «αρχόντων» διάφορων τοπικών παραγόντων και συμβούλων, εδώ και πολλά χρόνια, όσον αφορά την ικανοποίηση αιτημάτων.

Οι δημοτικοί παράγοντες με τη σειρά τους ενέδιδαν,( αν όχι πάντα), τις περισσότερες φορές σε τέτοια αιτήματα σε μια προσπάθεια να ικανοποιήσουν τους ψηφοφόρους και να δημιουργήσουν παράλληλα, πελατειακές σχέσεις με πολλούς από αυτούς.

Είναι όμως πράγματι άκρως προκλητικό, τη σημερινή εποχή που τα δυσβάσταχτα μέτρα έχουν πλήξει κάθε νοικοκυριό της χώρας μας, οι δημοτικοί παράγοντες να συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό με τις προηγούμενες χρονιές των «παχιών αγελάδων», την «Άσκοπη σπατάλη χρημάτων» αποδεικνύοντας παράλληλα, ότι ζουν μέσα στο δικό τους γυάλινο κόσμο, χωρίς να αφουγκράζονται τις βασικές ανάγκες της κοινωνίας!!!!

Είναι προκλητικό(τουλάχιστον) σήμερα να υπάρχουν  σχολεία στο  Δήμο μας, με αίθουσες από κοντέινερ για τα παιδιά που παρακολουθούν μάθημα τον χειμώνα με μπουφάν στις τάξεις, ο Δήμος να σπαταλάει  χρήματα για συμμετοχή σε εκδηλώσεις πολιτιστικών, (πολλών εξ αυτών αμφιβόλου ποιότητας )που απλώς αναπαράγει τις ανάγκες του κοινού για ψυχαγωγία, χωρίς να τις διευρύνει και να ανυψώνει το πνευματικό και αισθητικό επίπεδό του…


Περίοπτη θέση στην  λίστα κατέχει και το ποσό των 240.000 ευρώ που θα δώσουμε όλοι εμείς από την τσέπη μας για το «ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ  ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ»

Όσο αφορά τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό του Δήμου μας φέτος,  δηλαδή η  «προμήθεια εορταστικού φωτισμού» του Δήμου Παλλήνης προϋπολογισμού 193.545,00 € πλέον ΦΠΑ 24% (σύνολο 239.995,80 €)  με ΑΡ.ΠΡΩΤ: 23649 /27-07-2018. Και με κριτήριο ανάθεσης της σύμβασης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει της χαμηλότερης τιμής για τα είδη όπως αναλυτικά περιγράφονται στα έγγραφα της σύμβασης, με αρ. μελέτης 35/2018 καθώς και στα παραρτήματά της τα οποία αποτελούν αναπόσπαστο μέρος των όρων διακήρυξης. Η εν λόγω προμήθεια θα χρηματοδοτηθεί από ίδιους πόρους.
Ένα ποσό τεράστιο και εξωπραγματικό για τις συνθήκες που ζούμε!!!
 Λέμε ότι δεν έχουμε χρήματα για έργα και δίνουμε 240.000 ευρώ για «προμήθεια εορταστικού φωτισμού». Ενώ την ίδια ώρα, υπάρχουν παιδικοί σταθμοί και σχολεία, που δεν έχουν τα απαραίτητα.!!!
Ενώ υπάρχουν πολλοί συνάνθρωποί μας  που έχουν βασικές καθημερινές ανάγκες, ανάγκες επιβίωσης!!!!
Δώστε τα χρήματα για κοινωνικές παροχές, δώστε χρήματα στο κοινωνικό παντοπωλείο για ενίσχυση περισσότερων αγαθών και τροφίμων, υπάρχουν τόσες προτάσεις!!!!!!
Τα Χριστούγεννα, είναι οικογενειακή γιορτή!
Όταν ο λαός δοκιμάζεται σκληρά και καθημερινά, όταν υπάρχουν οικογένειες που δύο στους δύο είναι άνεργοι, δεν έχουμε την πολυτέλεια της σπατάλης χρημάτων, ακόμη και αν τα διαθέταμε!!!

Προσπαθούν να καλύψουν την ανεπάρκειά τους.....
Οι εκδηλώσεις αυτές προφανώς και αποτελούν μια προσπάθεια των δημοτικών αρχόντων, να καλύψουν την όποια ανεπάρκεια τους σε πολιτιστικές παρεμβάσεις στο Δήμο μας.
Προσπαθούν να δείξουν στην κοινωνία ότι παράγουν πολιτιστικό έργο(!!), όμως η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική και άκρως οδυνηρή για αυτούς.

Όμως το πιο δυσάρεστο από όλα είναι, ότι την ώρα που δαπανώνται άσκοπα χιλιάδες ευρώ σε «ημέτερους», ΒΑΣΙΚΕΣ ελλείψεις και προβλήματα του Δήμου Παλλήνης ,βρίσκονται κυριολεκτικά στο έλεος του Θεού.
Είναι στενάχωρο και απαξιωτικό για τους πολίτες να βλέπουν έναν περιοδεύοντα «θίασο» τοπικών αρχόντων να προσπαθεί να αποδείξει στην κοινωνία του δήμου μας ότι έγινε έργο…..

 Ευτυχώς, οι πολίτες έχουν μάτια και βλέπουν, έχουν αντίληψη και καταλαβαίνουν…. Λίγο σεβασμός σε όλους μας, κύριοι της δημοτικής αρχής!!!

Μιλάμε για εγκλήματα οικονομικά!!
Μιλάμε για κατασπατάληση δημοσίου χρήματος!!
Η στιγμή που θα κριθούμε όλοι μας, πλησιάζει……
.