Header Ads

http://www.donatos.gr/

http://www.ottolina.gr/ http://www.newspallinis.gr/p/contact.html

Εγκαταλείπουν τον Δήμαρχο Αθ. Ζούτσο, το ένα στέλεχος πίσω από το άλλο!!! ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Μετά την παραίτηση των δύο πρώην αντιδημάρχων του δήμου Παλλήνης, του κ. Δημήτρη  Καρκούλια και της κ. Ειρήνης Κουνενάκη, όπως έγινε γνωστό παραιτήθηκε και ένα από τα πιο δυναμικά στελέχη της παράταξης  του κ. Ζούτσου, η κ.Έλενα Μηλοπούλου


Η  συνείδηση και η πολυετής εμπειρία μου στα κοινά, δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω να δείχνω ανοχή σε απαξιωτικές συμπεριφορές.

Η Έλενα Μηλοπούλου διετέλεσε επιτυχημένη πρόεδρος του 3ου Δημοτικού Σχολείου Γέρακα και του 6ου νηπιαγωγείου Γέρακα εκλέχθηκε ως Γραμματέας Α/βάθμιας και τώρα της Β/άθμιας σχολικής Επιτροπής. Στις τελευταίες δημοτικές εκλογές συμμετείχε ως υποψήφια με τον συνδυασμό του κ. Ζούτσου.

Ως πρόεδρος του συλλόγου του 3ου Δημοτικού σχολείου κατάφερε με προσπάθειες ενός έτους και παρεμβάσεις της στις αρμόδιες υπηρεσίες να κτισθούν το νέο σχολείο και νηπιαγωγείο όταν κάθε προσπάθεια του Δήμου είχε απαξιωθεί από τις υπηρεσίες αυτές.Όλη η επιστολή παραίτηση της κ. Ελένης Μηλοπούλου προς τον Δήμαρχο παρακάτω

Ελένη Μηλοπούλου

 
Τηλέφωνο:     
E - mail:          elenamilop@gmail.com
Γέρακας , 13 Δεκεμβρίου  2018

     ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ
ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. 40172
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 13/12/2018
Προς:
ΤΟΝ  ΔΗΜΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ
Κοινοποίηση:
·         Δήμαρχο,
·         Πρόεδρο Δ.Σ,
·         Δημοτικούς Συμβούλους

ΘΕΜΑ:
Δήλωση παραίτησης από την θέση μέλους των νομικών προσώπων (Σχολικών Επιτροπών και Κοινωφελούς Επιχείρησης) του Δήμου Παλλήνης,  καθώς και από μέλος της Δημοτικής σας ομάδας

κ. Δήμαρχε.

Με την παρούσα επιστολή μου σας δηλώνω ότι παραιτούμαι από την θέση μέλους των νομικών προσώπων (Σχολικών Επιτροπών και Κοινωφελούς Επιχείρησης) του Δήμου,  καθώς και από μέλος της Δημοτικής σας ομάδας, εκφράζοντας έτσι  την πολιτική μου διαφωνία για τον τρόπο λειτουργίας αφενός μεν της δημοτικής παράταξης της οποίας ηγείσθε αφετέρου δε της λειτουργίας των Διοικητικών Συμβουλίων των Δημοτικών Νομικών Προσώπων. 

Συμμετείχα στις προηγούμενες Δημοτικές εκλογές στην παράταξη σας ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος πιστεύοντας ότι  ανεξάρτητα με την εκλογή μου η όχι θα είχα την δυνατότητα να εκφράζω την άποψη μου για διαμόρφωση αποφάσεων τόσο στον Δήμο όσο και στα νομικά πρόσωπα που συμμετέχω όπως  είχατε υποσχεθεί και δεσμευθεί.

Κατά «παράβαση» των δεσμεύσεων σας ουδέποτε συνεδρίασε ολόκληρη η παράταξη (εκλεγμένοι και μη εκλεγμένοι) προκειμένου  να διατυπώσουμε άποψη  για διαμόρφωση πολιτικής.

Δυστυχώς οι αποφάσεις λαμβάνονται από κλειστή ομάδα που λειτουργεί «ως διευθυντήριο» εμείς δε που δεν έχουμε εκλεγεί, απλά συμπληρώνουμε ως μέλη τα διοικητικά συμβούλια των νομικών προσώπων καλούμενοι  μόνο να ψηφίσουμε αναλαμβάνοντας και πολλές     
« ευθύνες»  που δεν μας αναλογούν.

Η ίδια ακριβώς νοοτροπία επικρατεί και στις σχολικές επιτροπές όπου ισχύει «η αρχή του ενός ανδρός» ήτοι του Προέδρου αυτών.


Η στήριξη άλλης άποψης εκτός της «προαποφασισμένης» άμεσα σε θέτει σε «δυσμένεια» και σε «αμφισβήτηση».

Η  συνείδηση και η πολυετής εμπειρία μου στα κοινά, δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω να δείχνω ανοχή σε απαξιωτικές συμπεριφορές προς αυτούς που αν και δεν εκλέχτηκαν θέλουν  να εργαστούν ανιδιοτελώς και δεν τους δίνεται αυτή η δυνατότητα.

Προσπάθησα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την επίλυση των ζητημάτων της αρμοδιότητας μου προς ωφέλεια των συμπολιτών μας και κατά συνέπεια της δημοτικής παράταξης αλλά δυστυχώς  απαξιώθηκε όχι μόνο  η διάθεση προσφοράς μου αλλά και τα απτά αποτελέσματα των προσπαθειών μου.

Κάνω σαφές ότι μετά την παραίτηση μου θα συνεχίσω να εκφράζω τις απόψεις μου και να στηρίζω ιδέες και δράσεις προς τη σωστή κατεύθυνση, ασκώντας καλοπροαίρετη κριτική και  καταθέτοντας προτάσεις οι οποίες θα προσθέτουν και δεν θα αφαιρούν για το καλό αυτού του τόπου.

Το οφείλω στους  συνδημότες οι οποίοι με στηρίζουν τόσα χρόνια.

Εύχομαι και ελπίζω να κάνουμε ο καθένας μας το καλύτερο για την πόλη που αγαπάμε.

Με τιμή

Ελένη Μηλοπούλου