Header Ads

http://www.donatos.gr/

http://www.ottolina.gr/ http://www.newspallinis.gr/p/contact.html

Ραχήλ Μακρή : Στην τελική ευθεία για τις εκλογές με τον συνδυασμό μια άλλη πόλη.

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο και την τελική ευθεία για τις εκλογές στις οποίες αποφάσισα να κατέλθω και μαζί με μια ομάδα
άξιων, νέων, ηλικιωμένων, άπειρων και έμπειρων αλλά έντιμων συνδημοτών μου, να διεκδικήσουμε τον Δήμο που ζω μαζί με τον σύζυγο μου και τους δύο γιους μου Νικόλαο-Εφραίμ και Ανστάσιο-Οδυσσέα τα τελευταία 15 χρόνια. 


Τρία χρόνια υπηρέτησα στην Βουλή τους χιλιάδες πολίτες της περιφερειακής ενότητας Κοζάνης του τόπου που γεννήθηκα και μεγάλωσα, με αυταπάρνηση παραμένοντας σταθερή σε μια πολιτική γραμμή εξασφάλισης της εθνικής αξιοπρέπειας μέσω μιας κοινωνίας χωρίς ανθρωπιστική κρίση.


Τρία χρόνια άσκησα συνεχή κοινοβουλευτικό έλεγχο υπέρ των Πολιτών, όλων των πολιτών χωρίς παρωπίδες, χωρίς βλακώδη ιδεολογικούς διαχωρισμούς σε δεξιούς, κεντρώους και αριστερούς, χωρίς διακρίσεις χωρίς προσωπικό όφελος, χωρίς να κοιτάξω ποτέ την προσωπική πολιτική ανέλιξης, 
παρέμεινα πολιτικά και ηθικά συνεπής στους πολιτικούς μου εντολείς, και αποφάσισα την συνέπεια και την αξιοπρέπεια από την σίγουρη θέση στην Βουλή και στην κυβέρνηση.

Η πλειοψηφία του ελληνικού λαού τον Σεπτέμβριο του 2015 επέλεξε να συνεχίσει με αυτούς που πρόδωσαν το ΟΧΙ και να επικυρώσει τα μνημόνια που όλοι μαζί αριστεροί και δεξιοί ψήφισαν το καλοκαίρι του 2015. 

Σέβομαι τις αποφάσεις του ωστόσο εγώ εμμένω στο ΟΧΙ και δεν θα μπορούσα να υπηρετήσω μνημόνια και ξεπουλήματα αποδεχόμενη επίπλαστα και ψεύδη διλήμματα περί υποτιθέμενων εξόδων από νομίσματα για να παραμένω στην καρέκλα μου. 


Θεωρώ ότι η κεντρική πολιτική σκηνή δεν έχει να μου προσφέρει, ούτε να της προσφέρω με τα δεδομένα του σήμερα και αποφάσισα με μεγάλη χαρά να ασχοληθώ με κάτι πιο ουσιαστικό όπως η τοπική αυτοδιοίκηση. 


Σε αυτόν τον αγώνα που ξεκινήσαμε με μια ομάδα που μέρα με την μέρα μεγαλώνει αποφασίσαμε να δώσουμε τον καλύτερο ευατό μας με όραμα να φτιάξουμε έναν Δήμο φιλικό και ανθρώπινο, όπου οι Δημότες θα έρχονται πρώτοι, που θα νοιάζεται και θα προστατεύει τους πολίτες του, που θα δίνει σημασία σε κάθε πολίτη, που θα δημιουργήσει εκείνες τις προϋποθέσεις, θα παρέχει εκείνα τα εργαλεία, ώστε οι δημότες του Γέρακα, της Παλλήνης και της Ανθούσας, να είναι ευτυχισμένοι και χαρούμενοι στην πόλη που ζουν και να έχουν ένα κοινωνικό στήριγμα στην επίθεση που τους ετοιμάζουν στην περιουσία τους και στην ιδιοκτησία τους.


Όραμα μας είναι, με την βοήθεια της τεχνολογίας και ολοκληρωμένων εφαρμογών, να υπάρχει ευέλικτη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση του Δημότη που δεν θα ταλαιπωρείται, όπως συμβαίνει σήμερα.


Όραμα μας είναι, ένας Δήμος που θα δίνει ευκαιρίες με γνώμονα τη μάθηση, την παιδεία, τον πολιτισμό σε όλους τους Δημότες.


Όραμα μας είναι ένας Δήμος που θα σέβεται κάθε ευρώ του Δημότη και θα δίνει λογαριασμό και απολογισμό. 


Όραμα μας είναι η ολοκλήρωση των έργων υποδομής που έχουν κωλυσιέργησει εδώ και δεκαετίες εξ αιτίας της ανικανότητας της επι δεκαετίες Δημοτικής αρχής. 


Όραμα μας να διώξουμε το γκρίζο από τον Δήμο μας και κατά συνέπεια από τις ζωές μας. 
Σε αυτό τον αγώνα θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους και όλες όσες συμμετέχουν με τον δικό τους τρόπο και προσφέροντας με αγάπη και εθελοντικά ο καθένας στον τομέα του για να γίνει πράξη το όραμα μας.

 
Ευχαριστώ τους ανθρώπους που συνέβαλαν στην γέννηση της άλλης πόλης.


Ευχαριστώ τους δεκάδες τεχνοκράτες που διαμορφώνουν το προεκλογικό μας πρόγραμμα. 


Τους υποψήφιους δημοτικούς μου συμβούλους που με εμπιστεύονται και μπαίνουν δυναμικά μπροστά για τον κοινό μας στόχο και θα δώσουμε μαζί το επόμενο διάστημα την μάχη.

 
Τα ονόματα τους καθώς και το πρόγραμμα μας θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα www.rachelmakri.com και στους λογαριασμούς μου καθώς και των υποψηφίων στα social media. 


Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την ζωγράφο, φίλη και συμπατριώτισσα μου από τα τιμημένα ματωμένα χώματα της Φλώρινας του τόπου καταγωγής της μητέρας μου, Litsa Papadimitriou για την εξαιρετική αυτή αποτύπωση του οράματος μου για τον Δήμο Παλλήνης. 


Πάμε όλοι μαζί να διώξουμε το γκρίζο από τον Δήμο μας, το γκρίζο από τις ζωές μας.

 
Το χρωστάμε όλοι στα παιδιά μας που τους αξίζει μια άλλη πόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια