Header Ads

http://www.donatos.gr/

http://www.ottolina.gr/ http://www.newspallinis.gr/p/contact.html

Πέτρος Δρακόπουλος: "οι λόγοι αποχώρησης από την παράταξη του Δημάρχου Αθανασίου Ζούτσου!!! "

Ο κ. Πέτρος Δρακόπουλος  δηλώνει πως συστρατεύεται με τον επικεφαλής της νέας παράταξης «ΑΝΘΟΥΣΑ-ΓΕΡΑΚΑΣ- ΠΑΛΛΗΝΗ- ΠΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ»  του υποψήφιου Δημάρχου Παλλήνης Παναγιώτη Μερτύρη.

Την αποχώρησή του από τη δημοτική παράταξη του Δημάρχου Παλλήνης Αθανασίου Ζούτσου, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ανθούσας  κ.  Πέτρος Δρακόπουλος.

Άλλη μία αποχώρηση από την παράταξη «ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» του Δημάρχου  Παλλήνης Αθανασίου Ζούτσου ανακοινώθηκε χτες.  Αυτή τη φορά, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Ανθούσας  κ.  Πέτρος Δρακόπουλος, με συνέντευξη του στην newspallinis.gr  προς τους δημότες, εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. 

Παράλληλα,
o κ. Δρακόπουλος  δηλώνει πως συστρατεύεται με τον επικεφαλής της παράταξης «ΑΝΘΟΥΣΑ-ΓΕΡΑΚΑΣ- ΠΑΛΛΗΝΗ- ΠΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ»  του υποψήφιου Δημάρχου Παλλήνης Παναγιώτη Μερτύρη.

Αναλυτικά η επιστολή συστρατεύσης του κ.  Πέτρου Δρακόπουλου:

"Αγαπητοί μου Συνδημότες,
Οι κοινές μας ανησυχίες και οι κοινοί μας καθημερινοί αγώνες, για προκοπή, ευημερία στον τόπο μας, στις οικογένειες μας και στους συνανθρώπους μας, με οδηγούν σήμερα να επικοινωνήσω δημόσια μαζί σας με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην εμπιστοσύνη που μου δείχνετε τόσα χρόνια.

Υπηρέτησα για χρόνια, πιστά και αγόγγυστα, την παράταξη του Δημάρχου Αθανασίου Ζούτσου βλέποντας τις προοπτικές του Δήμου μας και επιθυμώντας να “πιάσω” το κοινό μας όνειρο.

Θεωρούσα πάντα πως ακόμη και οι διαφωνίες που είχαμε σε πολλά θέματα κατά καιρούς, ήταν δημιουργικές και απέβλεπαν μόνο στο καλό του Δήμου.
 

Όμως τους τελευταίους μήνες η συμπεριφορά του απέναντι μου άρχισε να αναδεικνύει την “ δυσαρέσκεια ”  του, την οποία μέρα με την ημέρα άρχισαν να “εισπράττουν” οι δημότες όλο και περισσότερο.
 

Καθημερινά πλέον φαινόταν η έντονη προσπάθεια του Δημάρχου να φρενάρει την δική μου προσπάθεια, παρακάμπτοντας με χωρίς καμία εξήγηση. Κάποιοι το ερμήνευσαν σαν σύγκρουση “προσωπικοτήτων”.
 Όμως ήταν φανερό ότι η παρουσία μου και ο ανιδιοτελής αγώνας μου ενοχλούσε την κλειστή του ομάδα και ότι η στρατηγική τους ήταν απλά να μειωθεί η δημόσια παρουσία μου, για να μη εκθέσω τους ευνοούμενους “ημετέρους” οι οποίοι συνηθίζουν να ασκούν βέτο και να βάζουν προϋποθέσεις για να συνεχίσουν να στηρίζουν τον Δήμαρχο.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα συζητούσα καθημερινά με ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα και με τιμούν επιλέγοντας με να υπηρετώ την Ανθούσα.
Αυτό με βοήθησε πλέον να αποφασίσω να μη φθείρω πλέον τον εαυτό μου με μίζερες λογικές και παρασκήνια.

Είναι ολοφάνερο ότι τα όνειρα και τα οράματα μας βρίσκονται σε διαφορετικούς δρόμους εδώ και καιρό. Είναι προφανές ότι σήμερα αποτελώ “βαρίδιο” για την παράταξη  Ζούτσου και η παράταξη Ζούτσου αποτελεί “βαρίδιο” για την ζωή μου.

Για να τεκμηριώσω απόλυτα σε όλους, ότι η επιδίωξη μου τόσα χρόνια δεν είναι ούτε τα αξιώματα, ούτε η εγγυημένη εκλογιμότητα, ούτε η ευνοϊκή μεταχείριση , δηλώνω την αμετάκλητη απόφαση μου να αποχωρήσω από την παράταξη «
ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» του Αθανάσιου Ζούτσου.

Για να προλάβω τις γνωστές Κασσάνδρες, που θα διαρρεύσουν διάφορα βρώμικα σενάρια και υποθέσεις ,για διαπραγματεύσεις με υποψήφιους Περιφερειάρχες, Δημάρχους, Βουλευτικά ψηφοδέλτια κλπ δηλώνω ότι:
Είδα, άκουσα και διάβασα τις τελευταίες ημέρες την ανακοίνωση της νέας υποψηφιότητας της παράταξης «ΑΝΘΟΥΣΑ-ΓΕΡΑΚΑΣ- ΠΑΛΛΗΝΗ- ΠΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ» του κυρίου Παναγιώτη Μερτύρη.
Άκουσα τις πρώτες βασικές αρχές του.
Άκουσα για φρέσκες ιδέες, σύγχρονο τρόπο σκέψης, αποφασιστικότητα για διαφάνεια.
Άκουσα την πρόσκληση για μια όμορφη και έντιμη προσπάθεια.
Και άκουσα αυτό που πραγματικά με συγκινεί.
Το ΕΣΥ και όχι το ΕΓΩ.

Δεν έχω λόγο να μελετήσω, να οργανώσω, να συζητήσω, να διαπραγματευτώ και να συμφωνήσω σε κάτι.

Χωρίς καμία απολύτως προετοιμασία εκφράζω δημόσια το θετικό μου ενδιαφέρον να συστρατευτώ σε αυτήν την προσπάθεια. Χωρίς κανένα απολύτως όρο πέραν της εντιμότητας και της με ίσους όρους αντιμετώπιση.


Θέτω τον εαυτό μου στην διάθεση του επικεφαλής της παράταξης «ΑΝΘΟΥΣΑ-ΓΕΡΑΚΑΣ- ΠΑΛΛΗΝΗ- ΠΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ» για να με αξιολογήσει μαζί με τους συνεργάτες του και να με αξιοποιήσει ,όπου, κρίνει ότι η συμβολή μου θα είναι παραγωγική και αποτελεσματική. 

Ο Δήμος αξίζει τα καλύτερα.
 Σας ευχαριστώ όλους.
Ο αγώνας δεν σταματάει ποτέ. Συνεχίζουμε …

                              Πέτρος Δρακόπουλος
  Υποψήφιος τοπικός Σύμβουλος κοινότητας  Ανθούσας

Δεν υπάρχουν σχόλια